Tipy na originální dárky pro motorkáře nejen k Vánocům


Blíží se Vánoce a hledáte originální dárek pro motorkáře? Máme pro vás pár tipů, které jistě potěší všechny nadšence do italských motorek.

Ponožky jsou typickým dárkem k Vánocům, tak co třeba speciální ponožky pro motorkáře?

Mají několik vlastností, které jsou pro jezdce na motocyklu velmi důležité. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který chrání nohy před větrem a chladem, ale zároveň jsou dostatečně prodyšné, aby se nohy nezačaly potit. 

Ponožky Ducati
Warm Up 2

490 Kč

Ponožky Ducati
Cool Down 2
490 Kč

Dárkové balení ponožek Fabioni
492 Kč
 

Termo prádlo je stejně jako ponožky vděčným dárkem, které se ve skříni určitě schovávat nebude a využije ho na každou vyjížďku na motorce i lyžovačku na horách. 

Na výběr máme jak hřejivé do chladnějšího období, tak chladivé do parného léta. Vybavte svého motorkáře od hlavy až po paty a budou mu pod stromečkem zářit oči.


3) Tričko nebo mikina

Trička a mikiny s motorkářským motivem jsou vždy skvělým dárkem. Zvolte kvalitní materiály a zajímavý design, který bude ladit s jeho motorkou. Pokud nevíte, jaký motiv zvolit, sáhněte například po jednom z minimalistických triček s logem značky, kterým určitě nešlápnete vedle.

Tričko Ducati Logo 2.0 červené
748 Kč

Tričko Ducati Diavel V4
1006 Kč

Tričko Scrambler Ducati Icon žluté
748 Kč
Mikina Ducati Logo šedá
1779 Kč

Batoh na motorku je další užitečný a praktický dárek. Batohy Ducati mají kvalitní voděodolný materiál, dostatek kapes a spoustu vychytávek.

Na volný čas nebo také pro děti je vhodný i stahovací vak, se kterým mohou dělat parádu každý den.

Batoh Ducati Redline B1
4767 Kč

Taška na nohu Ducati Redline P2
1263 Kč

Sportovní vak Ducati Sport 490 Kč Taška na přilbu Ducati Redline P3
1521 Kč


5) Výbava do garáže

Tyto dárky udělají radost nejen motorkáři ale i samotné motorce. V garáži i na výslunní v obýváku bude s nimi jeho motorka vypadat jako sběratelský kousek a váš motorkář bude jako v sedmém nebi.

Potah na motocykl Ducati
2274 Kč

Koberec pod motocykl Aprilia
4856 Kč

Koberec pod motocykl Moto Guzzi 
4856 Kč
Podložka Ducati pod boční stojan
258 Kč

 

Originální kalendář Ducati s motorkářskou tématikou, hrnek s jeho oblíbenou značkou motorky či hodiny do garáže jsou další možnosti, které určitě potěší.
Pro chvilkové zasnění a motivaci se bude výborně hodit i malý model Panigale, který může stát jak na stole v kanceláři tak jako výzdoba v dětském pokoji budoucího motorkáře.

Ducati nástěnný kalendář
1006 Kč

Hrnek Ducati Corse Rider
217 Kč

Nástěnné hodiny Ducati Corse Power
1780 Kč
Model Panigale V4
258 Kč

 

Pořád si nevíte rady?

Pokud nechcete riskovat a nevíte co přesně by se vašemu motorkáři hodilo, sáhněte po dárkovém poukazu do motorkářského obchodu. Tím mu umožníte vybrat si přesně to, co potřebuje a co mu bude nejvíce vyhovovat. Ať už to budou nové rukavice, boty nebo motorkářské oblečení, které je lepší přímo vyzkoušet.

Naše poukazy máme v pěti motivech podle preferované značky a využít je mohou i na veškeré doplňky na motorku. Třeba na nový výfuk, kufry nebo vyhřívané rukojeti. Přijďte si je vybrat osobně do naší prodejny nebo nás kontaktujte pro více informací.

Neváhejte se stavit také přímo k nám na prodejnu do Ostravy na Rudné, rádi vám pomůžeme s výběrem dárků nejen od značky Ducati, ale také značek Aprilia, Moto Guzzi, Vespa a Piaggio.

Doufáme, že vám naše tipy pomohly při výběru dárku pro motorkáře, který má rád italské motorky. Přejeme vám krásné Vánoce a mnoho radostných chvil s vašimi blízkými.